Dripp dropp

Ännu ett bidrag till en av tävlingarna på Scrappiz:

Igår gjorde jag en LO till Mollys utmaning. Just nu har jag den loggan här i min sidebar och utmaningen var att scrappa med just de färgerna.

Jag tog ett vitt cardstock och distressdynor i rätta färger och sen tryckte jag med dynorna direkt på papperet tills jag var nöjd.

(jag har sett någon göra nåt liknande i en blogg för länge sen men jag kommer inte ihåg vem???) Sist doppade jag en pensel i den rosa distressfärgen (refillflaska) och så sprätte jag droppar med den över papperet.

Titeln fick bli dripp dropp i gula foambokstäver, remsan under är från ett Sassa fras lass papper.

Vattendroppar gjordes med Paperpen

Jag hade i mina gömmor en härlig grön blomma som passade perfekt! (det roliga var att i den förpackningen så fanns det två blommor den andra var rosa och den har jag använt på en annan Junie-LO också den när hon badar… Jag satt igår och bläddrade igenom mitt överfulla album och då såg jag det :D)

Ja, och här är hela layouten! Jag är jättenöjd. Jag tycker att den blev lite genomskinlig och klar! Den är ganska enkel men färgerna är ju underbara!! (fotot är dock uruselt jag ska försöka fota om…) Just det uppe till höger sitter vattendropparna det syns ju inte här …

See ya! 🙂

Annonser

3 thoughts on “Dripp dropp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s